Is het mogelijk om het delen van gegevens uit te schakelen in de ETNA Connect app?
Ja, dat is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat het delen van gegevens belangrijk is voor een optimale werking van de ETNA Connect app. Wanneer je deze instelling uitschakelt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies, zoals pushmeldingen.
De basisfunctionaliteiten van de app blijven beschikbaar.
Zo schakel je het delen van gegevens uit:
- Ga naar Profiel rechtsonder in de app.
- Tik op het instellingensymbool rechtsboven.
- Ga naar Privacy settings.
- Bij Data analysis (of alleen Personalisatie) kun je het delen van gegevens uitschakelen.
Was dit nuttig?